Dressuur

Dressuur is één van de disciplines die kan worden beoefend op het terrein van L.R. & P.C. de Develruiters.

Dressuur

Er worden diverse wedstrijden georganiseerd op onze vereniging. Er bestaat de mogelijkheid om je via www.mijnknhs.nl in te schrijven voor deze wedstrijden. Onder het kopje ‘activiteiten’ vind je de wedstrijdkalender met de planning van wedstrijden.

Dressuurlessen worden er bij L.R. & P.C. de Develruiters gegeven door; Barbara Vervoort, Patty Zwang.


Barbara Vervoort
Mijn naam is Barbara Vervoort. Al jong kreeg ik van mijn ouders een pony: Lady. Hiermee kwam ik uit voor de Develruiters. Op mijn elfde reed ik Z-dressuur met haar en reed ik allerlei mooie (internationale) wedstrijden.Na Lady volgden diverse paarden. Ik heb mogen uitkomen voor Nederland bij de Junioren en Young Riders en heb met 3 paarden Prix saint Georges gereden.

Ik begeleid diverse (jonge) combinaties tot en met Lichte Tourniveau, probeer mooi werk te leveren met mijn ponymeiden bij TTC Rotterdam en beleef ook veel lol aan de bixietoppers op de Develruiters. Mijn motto is mij vroeger door mijn eerste echte dressuurinstructeur Walter Bezemer geleerd: ‘Roeien met de riemen die je hebt.’
Niveau of type paard maakt mij niet uit, als men maar gedreven is!

barbara


Eerst een proefles? Dat kan! Stuur even een e-mail naar secretaris@develruiters.nl.

De locatie van L.R. & P.C. de Develruiters huren? Neem vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar secretaris@develruiters.nl.